Utmanarmatch!

Mellan? Rasmus Hult vs Christian Drakenberg
Var? Wasa Club
När? Torsdag 25:e november 18:30
Hur? Bäst av fem game
Kostnad? Ingen, fri entré

Nu på torsdag år det igen dags för Wasa Clubs årliga utmanarmatch.
Detta år spelas matchen mellan de två bästa svenska spelarna.
Sverigeettan Rasmus Hult möter sverigetvåan Christian Drakenberg. Matchen ska spelas på Wasa Club och startar ca 1830.
Det är fri entré så se till att vara på plats i tid för att vara säker på att få plats då det kan bli fullt med folk.

Anna-Carin i Qatar

Fick följande från Anna-Carin när hon landat i Qatar.

—-

Yes resan hit startade redan i onsdags.

Jag flog via Amsterdam till Doha men vi gjorde aven ett snabbt stopp i Dammam, Saudiarabien for att plocka upp fler passagerare och tanka. Vi landade till slut i Doha mitt i natten (hade sallskap med Lauren Selby som ocksa spelar i kvalet), det var fortfarande varmt ca 25grader trots att klockan var halv ett..

Vi blev skjutsade till en av wispa tjejerna som har flyttat hit, som vi bor hos. Vi bor ca 10 minuter fran squashklubben.

Squashklubben ligger i princip vagg i vagg med tennisstadion dar den stora WTA turneringen precis avslutats. Squashklubben har 8 banor plus en glasbana och air condition ar pa hogsta sa det blir nastan lite kallt inne och sa ar det 30-35 grader utomhus!

Det ar manga sakerhetsvakter overallt pa klubben som kontrollerar vem man ar och som spelare far man vara overallt men inte de som kommer for att titta, de har speciella platser och far inte ga nere vid banorna utan bara vara pa overvaningen.

Wispa turneringen ar 60.000 dollar och psa turneringen ar annu storre. I wispa turneringen ar det 6 tjejer som gar vidare in i maindraw och jag ar 7:e seedad i kvalet, vilket betyder att jag blir lottad mot nagon som ar seedad 1-6 i kvalet. Jag fick 1:an, Lucie Fialova som ar Tjeckiens etta, men henne ska jag ha bra chans mot… Vi spelar pa sondag for jag fick bye i forsta kvalomgangen.

Läste just resultaten från kvalet och tyvärr blev det respass direkt för Anna-Carin. 3 x 11-7 på 25 minuter efter en hård match om man läser texten. Se här  http://www.squash.me.uk/qatar/today.htm 

Location : Drottningholmsvägen 169-173, 112 42 Stockholm,