Gårdagen samt dagens träning

Gårdagen avslutades med en lättare styrketräningspass ute på Västerorts bästa Gym med troligen trevligaste och squashkunnigaste personal.
(Komethallen)
Hade fått tipset om en maskin där för ryggen som skulle göra underverk.
Körde den och lite andra övningar för mage rygg. Viktigt att stärka upp där. Kändes ganska bra idag så det får bli en ny vända imorgon tror jag.

Dagens träning blev matchspel.
Det var ett långt tag sedan jag körde matchspel (14 maj) men kändes ok. Alltid lite rostigt det är inte riktigt samma sak när man inte vet var bollen kommer.
Det blev 4(3-1) + 3(2-1) game mot en känd fransk spelare från Roslagen.
Slagen sitter fortfarande ovanligt bra men rörelsen är sämre. Sen att det mesta känns lite stressat. Det blir mycket pang pang men kul är det.
Sen spelade vi på den lägre plåten idag. Tävlingen spelas på 17″ istället för 19″. Alltid lite ovant stoppbollar och boast blir lägre och stannar tidigare. Men ger lite mer attackspel. KUL!
Vad? Matchspel
Resultat? 3-1 och 2-1
Med? Anonym Fransman (Roslagen) med gudabenådad känsla
Tid? 1045-1200
Var? Roslagshallen
Övrigt? Det försvinner många PSA-spelare från kvalet till nästa vecka snart är man nästan inne direkt i huvudtävlingen. Men det behöver inte vara dåligt det blir fler chanser för många svenskar i huvudlottningen. Kommer snart ett inlägg om hur kvallottnigen funkar och även en loten tävling med priser till vinnarna. (bla biljetter till tävlingen semi och final)