Göteborg Open

Vilket startfält! Kul att Göteborg valde att köra en elitklassen i år. De har fixat bra med pengar också. Det har belönats med ett bra startfält med två duktiga utländska spelare. Favorit till allt måste finländska Henrik Mustonen bli. Bakom honom slåss nog Danmarks Casper Grauballe och Rasmus Hult om den andra finalplatsen. Bra för tävlingen är att just de två hamnade på samma sida.
Det lär bli fler roliga och spännande matcher på vägen fram.
Första omgången innehar tex
Ung vs Gammal:
Högberg-Ulvsbäck (tips Högberg 3-2)
Angtoft-Borgvall (tips Borgvall 3-2)
Victor-Jacobsson (tips Victor 3-0)
Favorit vs Uppåtgående
Wikström-Aziz (tips Wikström 3-1)
Grauballe-Ahmed (tips Grauballe 3-1)
Christenson-Babra (tips Christenson 3-0)
Hult-Remle (tips Hult 3-1)
Eller blir det inte så?
Hoppas jag har helt fel. Kul ska det bli att se åtminstone. Nu är det full fart åtminstone. Stor tävling förra helgen stor nu i helgen och sen elitserie nästa helg. Kul!
Se lottning och tider:
Squash Sweden – Göteborg Open 2012 – Allmänt

Enskede Cup

En tävling i världsklass. Nästan åtminstone. Allt verkade flyta på bra och det blev en hel del bra matcher också. Enskede med sin starka personalstyrka lyckades återigen genomföra sin tävling utmärkt.
Tyvärr tog det slut lite tidigt för egen del. Gjorde illa mig redan på fredagen i min match mot Gus Hansen. Vet inte exakt vad som gjorde det men halkade i sista gamet mot honom och drog till något högt upp på insidan av högra benet. Hade dock 2-0 och 9-1 då så lyckades komma undan där. In med värktabletter och inköp av stöd blev det och kunde spela mig igenom matchen dagen efter på ”ett ben” mot Carl Remle. Mycket tack vare (lite för mycket respekt tror jag) många egna enkla misstag vilket gjorde att jag inte behövde sträcka ut för mycket. Matchen mot Romain Tenant blev dock några steg för mycket och gjorde nog helt rätt att avsluta redan efter två game. Skulle nog inte spelat alls på lördagen men att slänga in handduken är inte riktigt min grej. Många frågat och hoppas dock att det ska gå över inom kort. Ska prova att springa lite lätt idag, det är mest utfallen som gör ont.
För er som missade finalerna så finns de filmade.

Semifinaldags!

Det spelas mängder med matcher i Enskede nu i helgen. Det är snart dags för damerna att komma igång i elitklassen.
Herrarna har kommit fram till semifinaler och det lär bli två knallhårda matcher.
16:20 Rasmus Hult-Sebastian Victor
17:00 Christian Drakenberg – Romain Tenant
Det spelas på glasbana och ta chansen att komma dit och titta. Det är alltid kul med glasbanan. Ett tips till er som kommer dit. Sitt inte bara bakom banan utan sätt er gärna både på sidan och framför frontväggen.
Se lottning:
tournamentsoftware.com – Enskede Squash Cup 2012 – Allmänt

Enskede Cup 2012

Glöm inte att anmäla er till Enskede Cup.
Glasbana och massa annat har de lovat att fixa. Blir hur kul som helst
Se vilka som är anmälda hittils till Enskede squash cup:
http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=B869F5E2-BC71-47B8-A887-71F548D02EF2 Senaste anmälningsfatum är den 18:e. För anmälan, Skicka ett mail till: enskedesquashcup@gmail.com uppge i mailet namn, klubb, klass! Eller anmäl er online via länken ovan.

Ännu en kategori

Det är nästan så att vi måste lägga in en kategori till.
Cirkus-kategorin (eller det andra John White-priset)
Den här är helt sjuk.

Se till att fylla i formuläret ni som är inne så det kommer in så mycket namn som möjligt att rösta på se inlägget innan detta.
Det är bara att fylla i de namn du tycker passar för respektive kategori i formuläret. Helt anonymt är det så nu som fyller i mitt namn på alla ställen får tyvärr ingen extrastjärna (åtminstone ingen som jag vet då).
Formuläret finns HÄR