Jonas Cup 2011

Ikväll smygstartar Sveriges äldsta squashtävling med tre riktigt bra matcher.
Först ut är Jens Isinger som möter Jacob Mattsson. Jens som har lagt ned mer tid i år på träningen än tidigare och har klivit fram ett par steg och kommer nog knacka mer regelbundet på Roslagens elitlag detta år.
Jacob som har smugit lite bakom och nu är lite tillbaka. Han spelar i Intersquash och ska nog vara med i deras elitlag en hel del. Tror detta blir en riktigt tuff match där en plats i kvartsfinalen står på spel. Tror det kan gå till fem game.
Efter detta är det två damelitmatcher. damerna är fem till antalet och spelar ett poolspel. Första matchen är mellan en av SSK:s veteraner, Cajsa-Marie Gulin, som möter en av SSK:s juniorer, Chanel Forsström. Sist vann Cajsa med 3-1 under DM men fick slita en del. Sista matchen för kvällen är mellan favoriten Josefa Bertilsson som möter en nykomling som visat god form, Lina Lindholm som bytt badmintonrack mot squashrack (om jag hört rätt) och kan bli att räkna med om hon får fler matcher i benen.
Följ helgens matcher HÄR
Sen sänder vi även via stream.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>