AJ!

Prova inte detta hemma! Nyblivne rekordhållaren i hårdast slag (175 mph) Cameron Pilley visar även prov på god förmåga att pricka rätt. Såg Irländska landslaget göra exakt samma sak under ett EM. Invigningsriten för deras debutant var just att få ställa sig på samma ställe som Camerons bror gör. Dock missade alla 4 Irländska spelare sitt mål den gången.

4 reaktioner till “AJ!”

  1. Ah, kul! <br /><br />Jag är för alla tekniska framsteg vad gäller sånt här. Domarkorten känns inte så värst 2011, men fram för iPad-applikationer och elektroniska domarsystem! <br /><br />Malmö hade ju en snygg teknisk lösning på någon tävling för typ ett år sen vill jag minnas. Om jag inte minns fel så satt domarna med en iPad som rapporterade livescore till en webserver så att man kunde följa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>