Schweiz idag


Sebastian började bra igår och stretade emot bra. Men räckte inte hela vägen. Tyvärr var varken jag eller Alex inte ens nära. Tyckte själv att jag spelade dåligt men enligt Pieters squashöga kommer Max Lee, som jag då mötte, bli topp-20 inom ett år. Så lite kanske hade med det att göra.
Idag börjar då slutspelet och vi spelar om platserna 17-32. Schweiz står som motståndare och vi spelar idag klockan 13.30 och hoppas kunna sända ifrån vår bana igen. Se länken ovan när det drar ihop sig. Vi kommer inte kunna uppdatera med resultat men se här
för resultaten.

4 reaktioner till “Schweiz idag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>