Titan Cup 2011 färdigspelat

Fyra vinnare tog hem varsitt rack från Titan samt presentkort från SpendOn på 500 kr.

I herrar klass D gick Joakim Sundqvist lätt fram till finalen men hamnade ganska snart i underläge 0-2 i den. Han fick kämpa hårt och det var tre välspelade och jämna game och helgens vändning var klar. Hans motståndare Oskar Lundqvist verkade dock ganska nöjd trots allt efter sitt första besök i Gärdets squashhall. Siffrorna talar för att det var jämt hela vägen 7-11 9-11 11-9 11-8 11-9.
I herrar C gick oseedade Mikael Eliasson igenom på ett helt omvänt sätt. Lite ovan vid tävlingssituation började han lite nervöst och klarade sig igenom första omgången mot just vinnaren i D (Joakim Sundqvist) i en hård match men sedan blev det lite lättare i nästa omgång för att sedan stabilt och enkelt placera sig framför motståndaren i både semi och final. Båda matcherna var nästan spel på ett mål. Klara 11-5 11-5 11-2 talar sitt tydliga språk.
Herrar B blev lite rumphugget med en skada. Men några välspelade matcher trots det.
Starkast var Björn Resare som vann all sina tre matcher i det poolspelet. Den hårdaste matchen var mot den spelare som placerade sig sist och poolen var helt klart jämn.

I Herrar var det dock jämnast. Truls Olterman (liten comeback?) visste att han var tvungen att vinna i sista poolmatchen för att vinna tävlingen. Motståndet var John O´Donnell som dagen innan hade en vinst upp då Truls förlorat mot Erik Hemmingsson i en hård femgamere.
Så vid vinst 3-0 eller 3-1 skulle det vara klart.
Truls var snabb ur blocken och tog kommandot direkt och släppte sedan aldrig taget.
Vinsten blev med 11-3 11-9 11-5 och även han tog hem förstaplatsen och förpassade O´Donnell till sistaplatsen.
Se alla resultat HÄR
Det går att se bitar från centercourten via Stockholms SK:s kanal (ett enkelt tips för er som har tävling logga in och skaffa konto det är superenkelt att fixa)
Se HÄR
Tack till alla som spelade och gjorde det till en kul tävling.
Tack till Titan som skänkte rack och gåvor till spelarna och även Spendon som skänkte fina presentkort som var mycket uppskattade!
Ses igen nästa år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>