Årets krönikör

Kvant 4-ever fortsätter att leverera sina tänkvärda krönikor. Passar på att dela ut priset för bästa squash-krönikor till honom. Det var ett av prisen han glömde på sin lista.
Se resten    här

5 reaktioner till “Årets krönikör”

  1. Finns det någon annan som skriver krönikor? Härligt att det finns eldsjälar inom vår sport!!<br /><br />Jag vill höja en hyllningsbägare till SSK/Gärdets Squash – Er serviceanda och gästvänlighet är helt unik!! <br />Er matchservice där ni jagar partner är så bra att man bara kan bocka och buga!!<br />Hoppas att andra kan ta efter!

  2. Det händer att någon skriver på http://www.tgsk.se men jag kan inte påstå att det är lika frekvent eller av lika hög kvalitet som Dunders krönikor. Men om man r riktigt svältfödd på svensk squash &quot;journalistik&quot; så kan man titta in där:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>