8 reaktioner till “Atco Super Series Finals 2011”

  1. Intressant att dom spelar bäst av 3 och inte bäst av 5. Intensiteten ökar men samtidigt måste man vårda varje boll noga.

  2. Shiiieeet vilken snygg bana!!<br /><br />Verkar riktigt skönt att spela i den dova färgen tycker jag, möjligen lite svårt att se linjerna.

  3. Vilken match mellan Matthew och Shabana. 3:e gamet hade allt! 17-15 till Shabana efter att ha haft 5 matchbollar emot sig. Som lök på laxen gick spelet in på Bet365. Shabana gav 4 ggr innan matchen. Överodds så det sjöng om det!

  4. Shabana – Matthew måste vara något av det bästa som skådats på en squashbana. Den enda smolken i bägaren tycker jag är dom många konstiga domsluten. Att det skall vara så himla svårt!!!<br /><br />Jag var nog rätt tveksam till bäst av tre men gårdagens drabbningar – även den mellan Willstrop – Ashour – var oerhört underhållande. Det blir en intensitet som är svårslagen.<br /><br />För många år

  5. Matchen va sagolikt spännande, skönt att se att de skjuter från höften även vid skiljebollar, nästan så man kan tro att de fått instruktioner att promotion är viktigare än resultat:-)

  6. Dagen speltips: Shabana ger 2,35 på Bet365 mot 1,55 för Ashour i kvällens ena semifinal. Ashour är inte återställd från sin skada och det märks i hur han rör sig. Dessutom verkar Shabana vara riktigt på hugget. Var grym i matchen mot Matthew. All in!

  7. Vilken skandal att de inte lyckades spela finalen! Den uppblåsbara arenan tappade luft och gick inte att använda längre. Mycket dåligt och tragiskt för sportens PR. :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>