Nästan halvtid

Så här i nästan halvtid måste det summeras lite från elitserien.

”Intersquash har tagit ett grepp i elitserien” står det på bästa utsändningsplats men då har man inte kollat bakgrunden så noga.
Om man ser vilka lag de mött så har de ju bara mött ”bottenlagen”
En match mot Karlstad, Team Göteborg och Stockholm och redan nu två möten mot Sundsvall inger inte direkt respekt. De är ju dock det enda lag som bara vunnit matcher så man kan ju absolut inte räkna bort dem. Men schemat blir nog hårdare för dem framöver.
Malmö som ligger tvåa har ju haft ett klart hårdare schema och skuggar med två poäng bakom.
Håller fortfarande dem som favorit.
Trean Roslagen har haft svårt att få ihop sitt bästa lag flera matcher och har tappat flera onödiga poäng men hänger med ändå. De har haft ett hyfsat jämt schema.
Team Göteborg har ”snott” poäng lite här och där och ligger bra till inför fortsättningen.
Om Henrik Mustonen fortsätter att vara med i resten av matcherna kan de kanske vara med och slåss om ädla valörer.
Linköping sladdar och har inte heller haft starkaste laget och måste nog få hem Matias Tuomi och att Wikström är med så de kan slåss.
Stockholm har tappat mycket och var svaga nu senast i Göteborg utan någon av de bästa spelarna med och där det blev helt tomt i protokollet. Det måste bli bättre om inte de ska hamna på kvalplats men borde klara sig undan med två lag bakom sig.
Sundsvall kämpar på men blir svaga utan sin toppspelare.
Karlstad bärgade hem säsongens första poäng och siktar nu uppåt men det behövs nog mirakel om de ska få de fem extrapoängen som de hoppas på för att kunna fira ordentligt i Linköping.
Nu är det spelledigt och inte före 8 februari sätter det igång igen för elitserien.
Där emellan kommer det att hända en hel del.
Det ska firas jul och nyår.
Det ska samlas landslag
Det ska koras svenska mästare både för juniorer och seniorer
Det ska spelas Swedish Open i Linköping
Så särskilt ledigt blir det inte…

2 reaktioner till “Nästan halvtid”

  1. Tur det inte blir ledigt fram till 8e Februari, känns som säsongen just kommit igång. <br /><br />Konstigast i elitserieschemat är väl annars att serien gör uppehåll i April. Varför gör den det?<br /><br />Det är iofs inte jätte mycket längre glapp mellan 20 mars och 6e maj än va det brukar va men ändå, att behöva vänta så länge på sista och förhoppningsvis mycket spännande omgången.

  2. Jag tror Karlstad tar hem det!<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Ja, priset för bästa arrangemang alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>