Gårdagens Derby

Direkt från bana 1 sändes igår elitseriematchen mellan Stockholms SK och Roslagen SRC.
Matchen slutade oavgjort.

Den största skrällen var Daniel Hirsch mot forne landslagsspelaren Joakim Karlsson med 3-1.
Även Andreas Östergren hade möjligheten att skrälla då han gick upp i ledning med 2-0 mot Henrik Löfvenborg. Henrik ökade dock tempot mot en evigt springande Östergren och vände till vinst.
Se hela matchen i videon nedan.

10 reaktioner till “Gårdagens Derby”

  1. För den som int eorkar gå in och läsa referatet så vill jag ändå framhålla att karlstad hade gjort ett super arrangemang. Matchprogram, spelarpresentation, högtalar system, lapp på dörren vilka som möttes,spelarintervjuer glögg och pepparkakor gjorde besöket värt besväret för den i squashsammanhang stora publiken.<br />Tack Karlstad!

  2. Tack själv, Gustav (och resten av Team Göteborg). Uppskattar att ni gjorde er tillgängliga för intervjuer så att publiken kunde få det där &quot;lilla extra&quot;.<br /><br />Vi är jättenöjda med kvällen – förutom resultatet, då – och har fått mycket positiva reaktioner från publiken. Det blev precis som en squashkväll ska vara: bra matcher, trångt på läktarna och goa, glada spelare!<br /><br />&

  3. Vad glad man blir i hjärtat när man hör om Karlstad som tar sitt arrangemang på stort allvar!!<br />Det är precis det här vi behöver.<br />Lär av detta.<br /><br />Är det förresten någon mer som tänt på min idé om ett Stockholm Challenge 2011 eller 2012. <br />Skulle då gå på glasbana inne i Eriksdalshallen på Söder.<br />Har funderat lite om det på min blogg http://www.squash.bloggo.nu<br /><br

  4. Ja just det grattis ska jag säga till att ni har &quot;förstört&quot; mitt tips.<br />Men det verkar som om att mina tankar om denna säsong var helt fel…&#39;<br />Kanske inte dock det är ju ändå ett tag kvar och alla lag har mött mycket olika motstånd så tabellen ljuger lite.<br /><br />Men &quot;four to go&quot; verkar som ett rimligt mål en poäng har ni ju tagit på nästan halva säsongen.<br

  5. Ok, rätt ska vara rätt. Ordagrant var det &quot;Om Karlstad tar mer än fem pinnar…&quot;.<br /><br />Läste lite slarvigt där, så vi korrigerar till: One down five or more to go!<br /><br />&quot;Kvant 4-ever&quot;<br /><br />P.S Hur ser det ut på skadefronten i SSK? Lite dystert att se er sladda så här.

  6. Bra då är jag nöjd.<br />Det är ju fina saker det handlar om.<br />Flaskor med bubblor i är inget man ska ta för lätt på…<br /><br />Skadefronten.<br />Några av spelarna har prioriterat annat och inte kunnat vara med vilket gjort att laget inte kanske hade sina &quot;på pappret&quot; bästa uppställningar. Några skador är det nog också men nog inte det primära skälet. Kan ju i och för sig bara

  7. Nu har jag kollat upp lite och glasbanan ligger på ca 150&#39; i hyra ex uppsättning och transport för en turnering på sisådär 3-5 dagar.<br />Återstår att kolla upp kostnaderna för Eriksdalshallen. Finns det några bra alternativ till Eriksdalshallen så hör gärna av er.<br />Hjälp med transport och sammansättning uppskattas också förstås.<br />Det skall vara rätt så &quot;tajt&quot; med läktare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>