Inside VM

Följ VM från ”insidan” då lagets ”pappa” rapporterar.
Bra match igår Rasmus spelade storstilat och vann mot Coppinger men trots det förlust i de två andra. Match idag 16:00 mot Pakistan som är en måste-match om man ska upp i topp -16 Skrälläge kanske.
André debuterar idag.

CJ:s blog HÄR

10 reaktioner till “Inside VM”

  1. Både lat och läser dåligt förmodligen. Åldern du vet!<br /><br />Tyvärr så hittar jag inte info om just JP spelar. Lite synd men det är väl så att man kör lite taktik för att göra motståndarna osäkra.<br /><br />Må väl<br />Peter

  2. Han spelade idag 13:00 vann mot Spanien.<br /><br />Han spelar nog igen imorgon 1900 mot Nya Zeeland. Förra gången han var med spelade han gruppspelet och 16-delsfinal. Sen spelade han inte mer. Vi mötte dem 2003 i Wien då var det åtminstone så att de fick en väldig stor summa pengar om de kom i topp 8 vilket då Jonathon fixade sista. Känns som om det kan bli samma sak nu. Men det vore kul om han

  3. Jag kollade på Power idag o han ser ju lite &quot;lönnig&quot; ut.. skulle säga att han ser tom. lte långsam ut MEN han håller inne och slår bollen så optimalt hela tiden.. Hoppas han lirar fler matcher. Såg att Shabana var o tjuv kika lite. Tror att han är lite orolig att få torsk. Will see /CJ

  4. Sydafrika slog Pakistan!<br /><br />God damn! Skrällarnas tid är inte förbi. <br /><br />För den matchen var väl inte obetydlig?

  5. De spelar på bana ett och inte på CC så det går tyvärr inte att streama iaf:-(<br /><br />Hade varit svårt med Rasmus, VÄLDIGT svårt utan Rasmus men man vet aldrig. Hoppas på en &quot;sydafrika&quot; (vilket var en större skräll än vad en svensk seger skulel vara.)

  6. I kväll håller det nog inte vi får hoppas på en skräll.<br />Men tror tyvärr att det blir spel på ett mål. Carl-Johan mot Rasmus blir klara 3-0. Larsson mot Frost 0-3 sen.<br />Knudsen mot Wikström sist blir nog samma sak 3-0.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>