Laguppställningar till VM

Fick just fatt i laguppställningarna till kommande VM som startar nu på söndag.
Det finns en del intressanta lag.
Bla är Jonathon Power med igen för Canada.

Sveriges schema:
Söndag 27/9 16:00 Sverige – Sydafrika Centercourt
Måndag 28/9 19:00 Sverige – Pakistan
Tisdag 29/9 16:00 Sverige – Kenya

Sen vet man inta var man hamnar.
Gruppettan och tvåan (16 lag) går vidare till slutspel om platserna 1-16
Grupptrean (8 lag) går till slutspel om platserna 17-24
Gruppfyran (4 lag) går till slutspel om platserna 25-28

Hoppas att det kommer sändas lite från nästa vecka så man kan följa laget trots att man tyvärr inte är på plats. Tråkigt känns det och skulle vara jävligt kul att spela. Rycker lite i benen.

Kolla hemsidan HÄR

Några gissningar?

Kenya borde bli en munsbit hoppas jag vet inget om dem.
Men kan bli tungt mot Pakistan och Sydafrika.
På pappret ser det jävligt svårt ut hittar bara några lag som jag känner en säker vinst mot. Viktigt med en bra lottning i slutspelet gissar jag.

Ska bli kul att följa hoppas att spelarna tar chansen och visar sig från sin bästa sida.

Go Svedala!

15 reaktioner till “Laguppställningar till VM”

  1. Grymt kul att Jonathon Power är tillbaka! Han är en av mina absoluta favoritspelare. Jag hoppas vi får se honom på touren också!<br /><br />Jag undrar om han fortfarande spelar med sitt gamla Dunlop signature-racket (&quot;Jonathon Power Ice Elite&quot;). :)<br /><br />– <br />N

  2. Till anonym… antar att JP enbart spelar för landslaget och sitt klubblag i canada som han sagt så många gånger förr.. antar att du borde ha haft bätre koll på honom om han nu va din favoritspelare….:S

  3. Alltså jag är så impad av Rasmus! Gå in och spöa 57an i världen som dessutom är en ung kille påväg uppåt. Dt är grymt gjort!!

  4. Kul att Sverige kunde skaka om Sydafrika litegrann. Bra gjort av Rasmus! Schysst att man kan kolla på det live. Sitter klistrad vid datorn. Barnen får fiskbullar till middag idag. Pappa kollar squash.

  5. I min värld är Rasmus den ende jag Svenske spelare jag sett under senare år som verkligen har en vinnarskalle. Han tror verkligen på sig själv och han presterar bra när det verkligen gäller.<br />Synd att han inte fick tillräcklig matchning tidigare.<br /><br />Måste göra en koppling till tidigare diskussion om vad som skiljer topp från alla andra.<br /><br />Den avgörande skillnaden är mental.

  6. Peter, jag vet inte vad du menar med &quot;på senare år&quot;, men Christian förtjänar att nämnas som en spelare som i rätt sammanhang (i regel då iklädd en sverigetröja) har presterat fantastiska resultat just för att han varit mentalt stark. Har när jag pratat svensk squash med spelare och ledare från andra länder flera gånger hört honom nämnas som &quot;regimented, solid and strong&quot;.<br /

  7. Några andra som tror vi kan få till en uppvisningsturnering?<br />Tips om var vi jagar sponsorer?<br /><br />Självklart har Draken varit en fenomenal spelare, sorry ÄR en duktig spelare. När jag nämner Rasmus så är det inte för att förringa någon. Anser dock att Rasmus ibland verkar överträffa sig själv på ett rätt osvenskt sätt.<br /><br />Är Detter vår näste storspelare?<br />Kan vi inom säg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>