Dam-VM

Idag sätter dam-VM igång i Amsterdam, Holland.
Den enda svenska som är med är Anna-Carin Forstadius och hon spelar idag 15.15 mot Lauren Selby. Lauren som syntes på svensk mark senast i Swedish Open där hon förlorade i kvartsfinalen. Chans för vinst finns men Anna-Carin måste nog upp på toppen av sin förmåga. Formen verkar finnas då hon spelat bra i veckans klubblags-EM med flera bra vinster.
Det är första matchen i kvalet och vid vinst där möter hon Low wee Wern, Malaysia och det blir klart hårdare.

Se lottingen på den officiella dam-VM sidan HÄR

5 reaktioner till “Dam-VM”

  1. jag syftade mer på när hon vann över Kirsty Mc Phee (en duktig engelska) i klubblags EM.. tänkte att draken skrev om EM men det var ju VM :) så hennes danska lag Odense kom ju på tredje plats så det var ju kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>