Lottning Lag – VM

Sverige är oseedat och har hamnat i en grupp med stornationen Pakistan samt Sydafrika och Kenya.
Har inte exakt fått reda på hur man går vidare men troligen måste man komma etta eller tvåa för att gå vidare och spela i topp-16 gruppen.
Så här direkt utan att ha sett vilka som är med i lagen så blir det en tuff uppgift att komma topp-2 i gruppen. Men det lär bli hårda matcher. Senast i Indien blev Sverige 17 nation och målet borde vara en förbättring av det.
Svenska laget består av:
Rasmus Hult
Carl-Johan Löfvenborg
André Wikström
Joakim Larsson

1987 är Sveriges bästa resultat då vi kom 5:a i London , England. Se alla gamla resultat HÄR
Toppseedade är förstås Egypten framför England och Frankrike.
Undrar om Engelsmännen kan slå Egypten i finalen?
Se hela lottningen HÄR

6 reaktioner till “Lottning Lag – VM”

  1. Vet inte riktigt.<br /><br />Gissar på.<br /><br />Jonas Görnerup<br />Fredrik Johnson<br />Anders Wahlstedt<br />Jan-Ulf Söderberg<br /><br />Någon som vet exakt?

  2. Tror inte Sverige rår på vare sig Pakistan eller Sydafrika, Kenya måste vi väl slå!?!<br /><br />Nyckelmatchen är givetvis Sydafrika, men deras toppar i form av Coppinger och Engelbrecht blir nog för svåra.<br />Den största skillnaden är som vanligt att deras spelare är ute på touren och spelar många tävlingar, vilket ger rutin, hårdhet, matchtempo etc.<br /><br />Vi hade behövt Badr och Draken!

  3. Är det samma Engelbrecht som är i GBG nu?<br /><br />Kan alltid sitta nära hans glas på banketten med min extremt stora klackring med vitt pulver i.<br /><br />För de har väl dopingkontroller vid VM?<br /><br />Kanske kan få fast honom redan under ECC?

  4. topp 17 blir nog väldigt tufft. nä badr är nog inte nyckeln för framgång, kvant. christian hade varit bra men badr har gjort sitt… däremot är den stora förlusten saknaden av både gustav och sebastian. två spelare som tillhörde toppen av europa som juniorer men som inte är delaktiga längre av olika anledningar…<br />kan dessa två herrar komma tillbaka starkt så har vi ett slagkraftigt lag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>