Finaler i British Open

Tyck till om kvällens matcher i Manchester.
Damfinal M Perry – R Grinham.
Herrfinal N Matthew – J Willstrop

Mitt tips är Perry 3-2 och Willstrop 3-2.

58 reaktioner till “Finaler i British Open”

 1. Hello boys, är också med på ett hörn. Missade damfinalen, men får förhoppningsvis valuta för pengarna med Willstrop – Matthew istället.<br />Funderar på om det kan vara värt att sätta en slant på att &quot;Jimbo&quot; kommer först till 3 poäng i första gamet?<br /><br />&quot;Kvant 4-ever&quot;

 2. Haha, I england kan man spela på allt! Ni vet han som Beckham sparkade lite lätt på i VM och fick rött, man kunde spela på att deras söner skulle mötas i VM och att Beckhams son då skulle få rött!

 3. Tyvärr inget Facebook, Gustav. Tror på möten IRL – det är därför jag sitter här ;))).<br /><br />Visst tror jag också Matthew blir tuff, men hjärta och hjärna säger inte alltid samma sak…<br /><br />Varför är det försening – damfinalen tog ju slut för en evighet sen, eller?<br /><br />&quot;Kvant 4-ever&quot;

 4. Jag tycker de förvånansvärt sällan försöker slå en dödande längd på en överslagen längd, de svarar nästan alltid med ytterligare en överslagen längd. Kanske ser det ut som den studsar ut längre än vad den gör.

 5. Ingen tvekan var sympatierna hos publiken ligger…<br />Var lite hårt med &quot;no let&quot; på gamebollen tycker jag. Nästan 30 minuter på första gamet, blir nog en nattiné.<br /><br />&quot;Kvant 4-ever&quot;

 6. Den studsar nog ut men nu i början studsar bollen ganska mycket och det är svårt att göra så mycket med den. Det blir nog ändring i andra. Kanske ett bollbyte innan tredje ger Matthew en liten fördel om han tar chansen att byta boll. Men det rä inte många missar och jävligt hårt än så länge.

 7. Tyvärr inga pengar, Gustav. Vill ha både hängslen och livrem. Plus att det var nån som viskade<br />i mitt öra: du rör inte hushållskassan! Och jag är en snäll och lydig man…<br /><br />&quot;Kvant 4-ever&quot;

 8. Tycker Matthew fått bättre kontroll på Willstrops offensiva slag i 2:a game.<br />Tror fortfarande det går hela distansen.<br /><br />&quot;Kvant 4-ever&quot;

 9. Aha, det var därför squash aldrig kom in i OS-gemenskapen på McEnroes tid ;)…<br /><br />Undrar hur mycket ryggen besvärar Matthew?<br /><br />&quot;Kvant 4-ever&quot;

 10. Matthew är lite gnällig. Hur mycket har Willstrop sagt? Får han ett domslut emot sig så kanske han bemödar sig att titta på domaren sen går han och ställer sig i rutan och väntar på nästa boll.<br />Han spelar ju på nästan alla bollar också.

 11. haha tänk om McEnroe spelat squash…<br /><br />Hade iaf inte jag velat vara dommare. Kanske skönt om man kunnat låsa glasväggen utifrån då.<br /><br />haha igen, nu kommer jag behöva skriva &quot;drogfull&quot; för att få posta.

 12. @Draken, jo det är ju hedervärt men inte heller så svårt när man får de flesta domslut med sig. Men visst, Nick är lite gnällig.

 13. @Gustav om man ser till att spela på bollen så slipper man fråga så mycket om let. kan nog slå vad om att Matthew frågat om let dubbelt så mycket som Willstrop.

 14. Det är möjligt, men det är också ett mentalt tufft läge när man känner att man behöver spela på bollar där man känner sig störd av motståndaren för att man misstror dommaren. Ibland väger skålen över åt mer let bara för att man inte vill hamna i den situationen upplever jag. <br />Sen är ju Willstrop rätt stor, 194cm och inte fullt så kvick bort från bollen som nick är

 15. En gammal egyptier, Gamal Awad, var rätt het på sin tid. Vill minnas han kastade racketet mot domaren och blev avstängd ett halvår…<br /><br />Nu ska det avgöras. Come on &quot;Jimbo&quot;!<br /><br />&quot;Kvant 4-ever&quot;

 16. ajajaj, 6-7 jimbo servar just nu,<br /><br />Under VM kvarten nittifyra dog restaurangens TV under förlägningen. Inte så poppis

 17. Otrolig match, man kan ju inte annat än tycka synd om Jimbo.<br /><br />Tack alla nattugglor för sällskapet.<br /><br />Tack draken för att du har den här bloggen!<br /><br />God natt

 18. Rätt ok måndagsunderhållning… Aj, aj, aj vad det måste svida för Willstrop att förlora BO-finalen två år i rad i avgörande game och förlängning dessutom.<br /><br />Men all heder åt Matthew, storstilat spel genom hela turneringen. Tappade bara två game totalt så det är helt klart en värdig vinnare.<br />Nästa världsetta?<br /><br />&quot;Kvant 4-ever&quot;

 19. Frågan är väl också hur mkt Egyptierna egentligen laddade inför den här tävlingen.<br /><br />Det är börjar väl en större (mer prispengar) tävling nu där nere va? Eller minns jag fel då?

 20. Grym match, tack för en trevlig kväll! Jag tror vi alla kan glädja oss åt ett rekord, 58 kommentarer på ett inlägg… Draken, är det rekord?:)<br />När det gäller egyptierna så tyckte åtminstone Ramy att 92.000 dollar (i totala prispengar) var för lite, minst 120.000 tycker han det borde ha varit i BO och det var en av anledningarna till att han inte spelade… Någon som vet hur mycket pengar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>