Middag eller kommer det replik?

Tror det är 76 stycken jag börjar slå när klockan står på 00:02 om jag ser rätt.
Men det är minst 73 till klockan går över minuten. Dock piper min tidtagning på där det borde vara en minut.
Bobo kommer det ett svar?
Slår du mig nu är priset ditt.
Detta blir min slutplädering…

2 reaktioner till “Middag eller kommer det replik?”

  1. Oj! Snyggt jobbat! <br /><br />Blir till att springa ner till hallen och se om det finns en ledig bana. Är nog svårslaget men värt ett försök… <br /><br />Det var dedline kl 22.00 idag så nu är det bråttom. <br /><br />PS. Jag tror att du fick minst 75, på gränsen till 76.

  2. Det var inte meningen att jag skulle lägga in det så sent. Vi hade tävling i helgen och fick en liten lucka idag. Står faktiskt i jeans då jag inte hann byta om.<br /><br />Du kan ta veckan på dig om du vill.<br />Blir det bättre så vinner du som jag skrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>