Like a walk in the park….?

Onda ögat hjälpte. Men vidare är vi. Vi leder med 3-0 i matcher och Rasmus började precis sista matchen. Två av matcherna gick till 5 game båda vann vi med 11-9…..

Carl-Johan vann sin i fem och Gustav vann med 3-1. Jag fick en bra genomkörare mot José Faccini. Om man tar urtypen av en Italienare så blir det nog just José. Min första proffstävling spelade jag just på hans klubb för tusen är sedan. Vi tränade ett antal gånger mellan tävlingarna då jag stannade hos honom. Lika trevlig utanför banan är han inte som på men nog hela tiden med glimten i ögat. Både kul och jobbigt att spela mot. Vissa segrar är roligare än andra.

Nu väntar en lottning där det avgörs vem vi möter imorgon. Då spelar kanske den viktigaste matchen i hela tävlingen.

3 reaktioner till “Like a walk in the park….?”

  1. Dom har ett gammalt groll i Italien mellan förbundet och familjen Bianchetti så det finns två "förbund" i Italien. Ett av dem ser till att inte skick sina spelare. Davide har även en bror som är bra samt en Luca Mastrofano som nog tar en plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>