Utan en tråd på kroppen?

Nakna spelare skulle ju i och för sig dra till sig mycket media och säkert få in squash på alla mediakanaler.
Men så roligt kanske vi inte ska ha utan landslagen i squash behöver lite att ta på sig under kommande EM i Malmö.

Så frågan går ut till alla som ser detta. Kan du eller har du någon kontakt som kan hjälpa till?
Det gäller över- och underdelar för att spela i.

Möjligheter till reklam och tryck på kläder finns. Har du en egen idé tex biljetter och kanske även få påhälsning av landslag så kan nog det diskuteras.

Hör av dig till mig snarast. 0704332044 eller christian@squashdraken.net

7 reaktioner till “Utan en tråd på kroppen?”

  1. Vad är det egentligen ni efterfrågar?<br /><br />Ngt bra ställe att trycka upp landslagsdräkter på eller gratis landslagsdräkter med viss reklam på?<br />Eller vill du ha kläder mot att landslaget hälsar på berörd klubb eller snålalternativet, landslagsdräkter mot en biljett till Sverige-Italien och då snackar vi inte fotbolls VM i sydafrika…

  2. Jag kanske var lite oklar i det jag skrev blev kanske lite hastigt.<br /><br />Det som söks är kläder som landslaget ska ha och spela i under kommande EM i Malmö.<br />Dam som herr. Ca 70-80 ställ till alla matcher. Ordna en tvättfirma så behövs det färre.<br /><br />Helst då gratis och att någon ordnar tryck.<br /><br />Mot det finns nog möjligheten att få vara med med eget tryck på tröjor och

  3. Laget tas ut nu på söndagkväll är det senaste jag hört.<br />Efter det läger vi kommer att ha i Stockholm på Wasa Club under helgen.<br />Fredag till söndag.<br /><br />Och storlekar brukar inte vara något problem. När vi fick kläder till förra årets EM fick vi välja helt fritt av de som fanns kvar då U19 laget tagit sitt till sitt EM.<br />Därav att jag har ett antal shorts i storlek S i

  4. men det verkar väldigt oplanerat från förbundets sida… har svenska squashförbundet kommit på nu ca 2 veckor innan EM börjar att landslagen borde få nya kläder..? EM kommer ju inte som nån överraskning direkt…!!

  5. vet ej de har säkert jobbat med det men ingen som nappat kanske finns säkert någon lösning.<br /><br />Men söker ju nu på nytt och vi får se om vi får napp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>