Åtta ska bli sex.

Åtta spelare uttagna till en trupp som sedan ska bli 6 i den slutgiltiga truppen som får vara med på EM i Malmö. Två yngre spelare uttagna som säkert till ta sig in bland de 6 det är bra och ger konkurrens. Bla Joakim Larsson har visat bra form och var i final senast i Malmö Open.

19 april tas den slutgiltiga truppen ut.

Truppen.

1. Christian Drakenberg Stockholm
2. Badr Abdel Aziz Intersquash
3. Rasmus Hult Intersquash
4. Gustav Detter Malmö
5. Henrik Löfvenborg Roslagen
6. Carl Johan Löfvenborg Roslagen
7. Joakim Larsson Malmö
8. Johan Detter Malmö

Reserver:
Foad Hammouni Stockholm
Andrè Wikström Växjö

7 reaktioner till “Åtta ska bli sex.”

  1. Hur kan Henrik L vara för Carl-Johan L, medan Joakim L ligger bakom båda två. Borde inte Calle isf ligga sjua om förbundskaptenen går efter dagsform? Förstår inte riktigt hur han har tänkt?

  2. Du får nog kolla på hela säsongens bild tror jag.<BR/>Dagsform är kanske inte riktigt rättvisande.<BR/>Lennart har rätt bra koll.<BR/>Calle vann ju mot Amr Mansi (rank runt 100) i tisdags så han borde ju i sådana fall vara före båda.<BR/>Hur tänkte du?<BR/>Henke slog Jocke och Jocke slog Calle osv…

  3. Du glömde visst att nämna någonting kring hur det ser ut på damsidan…? bara herrar herrar herrar…

  4. Ja det beror på att jag bara vill skriva om det jag När jag skrev inlägget om herrarna visste jag inget om damerna. hade bara fått info om herrarna då jag själv tillhör de som får den infon men nu säg jag på förbundets rida vilka som var uttagna. <BR/>kommer ett inlägg ska du se men tyvärr är intresset för damerna inte lika som för herrarna men det kan säkert ändras. konkurrensen är heller inte

  5. Ett par funderingar kring EM-truppen: Draken, då du vet mer om uttagningsförfarandet kanske du kan berätta hur truppen slutligen utses? Uttagningsmatcher, fystester, läger etc? Vore kul att höra vilka premisser som gäller.<BR/><BR/>Kommer Rasmus verkligen vara aktuell för truppen? Har inte han åkt över till USA – hur blir det med sparringen? <BR/>Sedan har han väl inte spelat så mycket i Sverige

  6. Vet ganska mycket men inte allt.<BR/>Vi har ju haft en del tävlingar som varit obligatoriska där resultaten tas i beaktande.<BR/>Sen även några läger samt uttagningsmatcher som Lennart har gått på.<BR/>Lennart har nog blandat lite vad det gäller en del spelare har varit med på mer saker än andra.<BR/>Några har ju varit borta på tävlingar och seriespel på obligatoriska saker tyvärr.<BR/><BR/>Jag

  7. Ok, tack för den fylliga redogörelsen. Låter som det finns en hel del saker som kommer att vägas in i den slutliga uttagningen.<BR/><BR/>Visst ska man ha med hungriga spelare som vill uppåt. Om inte annat som en blåslampa i baken på er "gamlingar"…<BR/>Vet att du har en passion för det här, Draken, och inte släpper upp några ungdomar frivilligt. Det är bra – då lär man sig vad som krävs för att

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>