Dags för kval!

Idag klockan 14:00 måste alla kvalspelare vara på plats i Linköping för att säga ”JA” i uppropet för att få vara med i kvalet. (den som är en sekund sen är ute…)
Lottningen görs sedan direkt och spelet börjar sedan 16:30 i Linköping och Norrköping.

Svenskarna som förhoppningsvis är på plats där är:
Christian Drakenberg
Foad Hammouni
Carl-Johan Löfvenborg
André Wikström

Se övriga spelare HÄR

De spelare som har ett Q före sitt namn ska spela kvalet. (de som har R är reserver)
De 8 första är seedade och möter spelare 9-12 plus de 4 svenskarna.
Och detta är just det som lottas idag.

Hoppas på framgång
Om inte annat har vi ju fått en del tips…the mizuki…
omvänt vinkelslag….the frog….fuska…låg skuren cross….kan ju inte bli fel om vi även lägger in blod svett och tårar…

4 reaktioner till “Dags för kval!”

  1. Go Draken! Jag åker dit till helgen för att se semifinalerna och finalerna. Jag kan väl räkna med att du är kvar i turneringen åtminstone till på lördag?!<BR/><BR/>Tips från amatören: håll nere tempot på bollen, kör långa dueller, lobba dig bort från dueller vid frontväggen, du orkar mer än de andra.

  2. Ack! Du står som reserv! :( Innebär det att du kanske inte ens kommer att få spela?<BR/><BR/>Äsch, du måste fixa upp din ranking lite så att du får spela de här roliga turneringarna.<BR/><BR/>(Amatören igen)

  3. Som jag förstår det så finns det sidning även i kvalet så att de åtta högst på listan möter spelare 9-12 på listan plus de fyra svenskarna vilket innebär att alla de fyra svenskarna får chans att kvala. De övriga med R framför sitt namn får dock snällt vänta och hoppas på tur. De är antagligen inte på plats då eller?<BR/><BR/>Hoppas du får Dylan Bennet Draken, han tycker jag du borde köra över!

  4. Ah, skönt. Tack för förklaringen.<BR/><BR/>Då ser jag dig i semin på lördag, Draken! Se upp för Darwishes trickle boasts.<BR/><BR/>:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>