God Jul!

God Jul.
Bloggen tar inte semester utan fortsätter som vanligt under juletiden.

Hoppas att tomten kommer med fina klappar till er alla.

Tänkte även meddela nuläget i kampen om platserna till kommande hemma-EM som spelas i Malmö i slutet av april.
Intressant av Larsson som verkligen sätter upp lite krav det är bra för alla.
Borde ge lite kommentarer om vilka som ska med….

Följande spelare befinner sig i bruttotruppen:

Christian Drakenberg Stockholms SK Stockholm
Foad Hammouni Stockholm SK Stockholm
Ola Jangbecker SKT Malmö
Henrik Löfvenborg Roslagen Stockholm
Andrè Wikström Växjö SK Linköping
Christoffer Olsson Malmö SRC Malmö
Sebastian Victor Malmö SRC Malmö
Joakim Larsson Malmö SRC Malmö
Johan Detter Malmö SCR Malmö
Alex Christenson Malmö SRC Malmö

Följande befinner sig utanför och under observation:
(de har inte uppfyllt alla kriterier)

Rasmus Hult Intersquash Linköping / USA
Badr Abdel Aziz Intersquash Stockholm
Carl – Johan Löfvenborg Roslagen Stockholm
Gustaf Detter Malmö SCR USA / Malmö

Nästa punkt i landslagets agenda är en ny sak som Lennart Larsson har lagt in som ett led i uttagningarna. 10-11 januari blir det en sk MATCHHELG som kommer att spelas i både Malmö och Stockholm. Där delas spelarna upp i grupper och matcher kommer att spelas som lägger grund för uttagningarna.

Träna på och hoppas tomten hittar till er imorgon!

9 reaktioner till “God Jul!”

  1. Tack Romain ser fram emot det.<BR/><BR/>Och kraven verkar vara lite skillda då Larsson ska ingå enskilda "kontrakt" med spelarna.<BR/>Men i nuläget är det nog att vara med på lägren och även de landskamper som spelas.<BR/>Några av de spelare har ju missat pga av skador så det borde ju lösa sig när de är ok.

  2. Håller med om att det är bra med krav och visst är det spännande att fundera kring olika spelares möjligheter.Men….nog skall väl det deltaga damer?? Kanske rentav lika många som herrarna?<BR/><BR/>Squashjämo

  3. Fattar inte riktigt. Är det så att du tycker att det ska vara lika många damer som herrar på lag-EM?<BR/>Ja kanske det vet inte om det är bättre dock men kanske mer jämnlikt . Fördelen när det är tre spelare är ju att matchen blir avgjord

  4. tror du missförstod den annonymes inlägg.. han eller hon menade snarare att det är trist att damerna alltid kommer i skuggan av herrarna. Du hade ju helt glömt bort damerna i bruttotruppen.. Då framstår det ju som om det varken finns intresse eller satsning rörande damerna trots att det är tvärtom! så ryck upp er, det ska ju vara en självklarhet att skriva om squashdamerna.. Det är ju inte enbart

  5. Visst ska damerna inte glömmas.<BR/>Dock har jag inte samma insikt hur deras lag tas ut och vad som sägs och gäller för dem då jag tillhör herrdelen. Jag själv är inget övergripande organ som Squashförbundet är så jag kan ju också själv välja vad jag vill skriva om. Tex skriver jag mest om ett lag i herrserien (SSK) för att jag spelar där.<BR/>Ta gärna det till förbundet som verkar ha glömt bort

  6. Tjena. God fortsättning! Fråga som egentligen borde vara ställd till förbundet (varför bloggar inte dom?). Hur kommer det sig att vi inte har juniorer på plats i British open för juniorer som spelas nu i England? Platsar de inte eller är det andra skäl? Finns det en plan för hur sverige tar fram och tar hand om sina juniorer? Mvh :-)

  7. Anledningen till att förbundet inte skickar några juniorer till British är att JSM hålls samma datum, något som kanske borde ändras(?). I år blev JSM flyttat en helg pga att ingen hall tidigt hade annonserat att den ville hålla i det, annars hade JSM och BJO hållits samtidigt. Europa-tävlingar för juniorer kräver att man anmäler sig ganska långt i förväg jämfört med JSM. Inga svenskar åkte till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>