Finaldag i Jonas Cup

Rasmus Hult gjorde en Houdini-vändning i sin match mot Romain Tenant igår.

Romain spelade nästan felfritt i de två första gamen och gick upp till 10-7 i tredje game men Rasmus ville annorlunda och jobbade sig ikapp till 10-10 och tog sen gamet på sin första gameboll. Fjärde game gav Romain upp och femte blev spel mot ett mål utom på slutet när Romain var på väg att komma tillbaka men Rasmus kunde sätta sin 4 matchboll och vinna med 11-6.
Rasmus Hult möter i finalen Christian Drakenberg klockan 15:50 idag.
Hårt var det även i de två semifinalerna i B-klassen. Både Hans Ling och hans motståndare Carl Saxon slet livet ur sig och stod båda två dubbelvikta efter flertalet bollar i sin match. Saxon drog det längst stråt och vann efter fyra game. Han möter klubbkompisen Ola Klevard som slog ut Ulf Wilhelmsson i fem game.
Se schemat för dagen HÄR
Vi sänder även från alla matcher idag.

Välkomna ned!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>